Gratis fragt ved køb over 499 kr
Levering 1-2 dage
Stort udvalg af kendte mærker
Nyhedsbrev
Kategorier

Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres på Helles rideudstyr, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Helles rideudstyr.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren.

Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Helles rideudstyr på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Helles rideudstyr, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Helles rideudtyr. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Den dataansvarlige på www.hellesrideudstyr.dk er Helles Rideudstyr.

Som registreret hos Helles Rideudstyr har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: kundeservice@hellesrideudstyr.dk.


Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 75 26 70 63

Send os en e-mail